Hakkımızda

Isparta Meslek Yüksekokulu tarafından işletilen konukevi uygulama oteli şehir merkezindedir. Şehir merkezinde olmasına rağmen gürültüden uzak doğa ile iç içe olan uygulama otelimiz güvenli, rahat ve huzur dolu bir ortamda konaklama imkânı sunarken MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı öğrencilerinin de uygulamalı otelcilik eğitimlerine katkı sağlamaktadır. Isparta şehirlerarası otobüs terminaline 4 km havaalanına ise 30 km uzaklıktadır. Odalar konukların her türlü rahatlığı için tasarlanmıştır. Otelimizde verilen hizmetler oda ve kahvaltı şeklindedir. Ayrıca aylık uygun ücretlerle daimi konaklama da sunulmakta olup geniş otopark alanı ile hizmet vermektedir.

Modern, şık ve doğal çevreyle uyumlu tasarımı ile uygulama otelimizde kendinizi evinizde gibi hissedebilirsiniz.

Misyon - Vizyon Isparta'nın merkezinde bulunan otelimiz üniversite mensupları, emekliler, öğrenci ve yakınları ile üniversitemizce düzenlenen bilimsel, kültürel ve sosyal etkinliklere katılımcı olarak davet edilen misafirlerin konaklama, sosyal ve kültürel hizmetleri sağlıklı bir şekilde uygun fiyatlarla karşılayabilmeleri amacıyla kurulmuştur. Diğer üniversitelerden gelen konukların, kamu kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin de sunulmuş olan imkânlardan yararlanabilmesi hedeflenmiştir. Konukevi, konuklarımızın memnuniyetini amaç edinmiş eğitimli idari personeli, takım ruhu ile çalışan resepsiyon ve kat hizmetleri personeli ile konuklarımıza en kaliteli şekilde hizmet sunmak için 7/24 vardiyalı sistemle faaliyet göstermektedir.